DJ PETRAKIS

DJ Petrakis

Петко Василев е роден на 18 октомври 1979 год. в град Варна. Вече над 11 години радва с присъствието си на професионалната сцена. Завършва средното си образование в СПТУ по строителство "Кольо Фичето" в родния си град. През годините на изява зад пулта, паралелно се занимава и с танци, модерен балет- като танцувално се образова при Нина Козина - един от най-добрите хореографи в България. Близо година се увлича и по акробатичния Rock N Roll, но истинската му страст е насочена към Break dance. Цели 12 години отдава от живота си на танцови изяви, достигайки вицешампионско отличие на републикански шампионат с отбора на Crazy Force Varna . Обича всички стилове от музиката, без изключение. Казва, че без нея не може да диша. Заспива и се събужда с любимите си песни.

Работил е в почти всички нощни заведения във Варна. Правил е кратки посещения в София, Обзор, Добрич и др. Има професионален опит в озвучаването и воденето на сватбени тържества, фирмени партита, детски рождени дни и др. Обича нощните клубове и нощния живот. Харесва му когато хората се забавляват, затова се стреми всяко парти с негово участие "да е максимално на 100% ако и перфектния микс си е на мястото - удоволствието е незаменимо". Миксирането и селектирането на различните стилове музика за DJ Петракис е първо удоволствие и после работа. Работил е в почти всички варненски нощни клубове и заведения, сред които се открояват имената на "Версай", "Верту", "Дебют", боулинг-бар "Кариби", кафе-клуб "Фуго", ресторант "Зелени камъни" и др.

През свободното си време се отдава на страстта си по бързите коли, а сред любимите му занимания са фитнес, кино и естествено разходки в авто шоурум-и.